Sayfalar

3 Ekim 2015 Cumartesi

Karamsarlığın Böylesi ~ Hayallerde Bile Mutluluk Kısa

Hayallerle mutluluğum bile kısa sürer benim. Hayallerimin olmayacağını fısıldar önce karamsar şeytan tarafım sonra da gözlerimin önüne düşer o hayallerimden uzak hayatım. Böylelikle hayallerimdeki mutluluk bile kısa sürer.   

Bu sözler birden bire parmaklarımdan döküldü aslında. Hiç aklımda yokken bu durum twitterda bunları yazarken buldum kendimi. İçimde bir yerlerde kalmış demek ki bu durumun acısı :)

Şu sözü bir aralar çok sık görüyordum.

''Her şeyin yolunda gittiği tek yerdir hayaller''

Bende nedense bu durumda kısa sürüyor :) Ah şu karamsarlığın gözü kör olsun. İçimden çıksın gitsin uzaklara bir daha da gelmesin mümkünse.
Bir huyum vardır benim. Gece yatmadan önce ilk başta günün özeti geçer beynimde alt yazı gibi, ardından pişmanlıklarım. Mesela o gün biri ile münakaşa yaşadım yattığımda bunu tekrar düşündüğüm de ''ahh be bak yüzüne şunu söylemeliydim, böyle deseydim cuk otururmuş'' gibi şeyler kurarım. Ya da sessiz kaldıysam olaya içim içimi yer neden sustum diye.
Bu kendimle günün hesaplaşmasından sonra da hayaller kurup uyumaya çalışırım. Gerçekleşmek istediklerimi orada gerçekleştiririm. Sonra dan diye hayal dünyama darbe alırım. İçimdeki karamsar kötü huy beden bulup sanki bir şeytanmış gibi ''kendine gel uyan bu hayal dünyandan, bunların gerçekleşmesi çok zor'' deyip beni yer yer bitirir. Bende hayallerimle uykuya bile dalamadan, o kısacık zamanda yeterince mutlu olamadan gerçeklere uyanırım. Ardından yapamadığım şeyleri nasıl gerçekleştiririm düşünceleriyle yorulup uykuya yenik düşerim.

Ehh bende böyleyim işte. Her zaman karamsar yanım ağır basıyor.